Udało mi się zachustować parę mam.
Udało mi się zachustować parę mam.
a to jest dobre pytanie do sprzdawców.
sama chętnie się dowiem![]()
Oj, marzeniem każdej z nas są niższe ceny. Dołączam się do pytania, bo to w sumie ciekawe jest.
Jeden argument jest taki, że ceny chust są takie same we wszystkich krajach, u nas to przelicznik, np. z euro, a że zarobki mamy inne to ceny powalają![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Ja zawsze mowie zeby sobie poszly do sklepu z materialami i zobaczyly ile kosztuje porzadna gruba bawelna choc troche przypominajaca chuste. Wychodzi ze ok 30 zł za metr x 5 m to juz jest spora cena. A do tego farby specjalne, atesty i takie tam i wychodzi cena Nati.
A z zagranicznymi to sprawa przelicznika tak jak piszecie, dla nas drogo a na zachodzie normalnie.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Ja też mówię że to 5 metrów materiału , niech bedzie po 40 zł *5 to już 200zł
I tak na samoróbkę można tyle wydać
I mówię że to lata doświadczeń firm , że odejmują kilogramy dziecia - nie to co na rękach . Tak już jest . Mamy po prostu za małe zarobki ,a ceny Europejskie
ja do argumentow "za" chustami dodaje, ze ceny wozkow sa duuuuzo wyzsze, a czesto bywa tak, ze jak sie czlowiek rozsmakuje w chuscie, to wypasionego wozka nie potrzebuje (tak jest u nas, mamy quinny buzz, uzywany, co prawda, ale glownie przez tesciowa, w gondoli wcale nie pojezdzil, a spacerowka ciezka jak diabel, wiec szukamy taniej i lekkiej spacerowki). po drugie chuste zawsze mozna sprzedac prawie nic nie tracac (zwlaszcza jesli kupi sie uzywana), sprzedajac wozek raczej zawsze sie traci.
wozki szybko wychodza z mody, co roku pojawiaja sie nowe modele, a w chustach? im starszy model, tym bardziej ekskluzywny i kolekcjonerzy moga naprawde kupe kasy zaplacic![]()
![]()
prosze o kontrargumenty![]()
ja jak zobaczyłam ile kosztują chusty to zawyłam, ale potem sama się przekonałam do tych cen kiedy policzyłam sobie ile by mnie kosztowała samoróbka z materiału, który mi się podobał...
Iga 29.01.2008 i Ignacy 9.08.2010